West Best Talkshow

Heb jij wel eens naar het Westerpark gekeken door de ogen van een viervoeter? Of een act gezien van een heuse kungfu-meester die ooit een kwetsbare jongen was? Of de verhalen van Cora en Maja gehoord over hun opa die op de Westergasfabriek werkte en woonde? De eerste West Best Talkshow van de Theaterhuiskamer vindt plaats op zondag 8 april van 13.30 tot 15.00 uur in het Westergastheater tijdens de viering van Westergasfabriek 15 jaar.

Reineke Jonker praat tijdens deze talkshow voor en door Amsterdam West met buurtbewoners van alle pluimage en iedereen schuift aan van de portier van de Westergasfabriek tot Snorella WC. Er wordt uitgebreid ingezoomd op het bijzondere project ‘Westergas Stories’; korte theatervoorstellingen waarin buurtbewoners unieke verhalen over de Westergasfabriek delen op theatrale, visuele en sportieve wijze. Half juli gaat het stuk in première, maar nu dus alvast een tipje van de sluier.

Kom je ook?

Credits

Gasten: Maja van der Zanden en Cora Groen- van der Zanden, Snorella WC, Roland Gotjé, Manu van Poppel met hond Lena, Roy Tervoort e.a.,
Presentatie:
Reineke Jonker
Productie: Rob Vugs
Artistieke leiding: Maaike van de Westeringh & Reineke Jonker
Projectmanager: Rob Vugs
Promotie: D.O.L.HOUSE en Dorèndel Overmars
met dank aan: Westergasfabriek BV, Westergastheater, Westergasfabriek, PS Kunst, Sylvia Panhuise

Datum:

Zondag 8 april 13:30 in het Westergastheater (Pazzanistraat 15)

© 2022; Stichting Kudde

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!