Wie je ook bent

Ook hier dezelfde verstilling aan het begin die zich langzaam ontvouwt tot hevige en explosieve bewegingen. De danstaal van Goeminne is moeiteloos te herleiden tot grote thema’s als geboorte, verbondenheid, afscheid, scheiding, afhankelijkheid”  Kester Freriks voor de Theaterkant.

Wie je ook bent is een ode aan de mensheid, een abstracte uitdrukking van Marie’s geloof in de mens’ krachtige vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben.
Zoekend naar de essentie ontstond haar project omtrent onvoorwaardelijke liefde. Vertrekkende van de ervaring in haar lichaam zocht ze een bewegingstaal om de schoonheid van verbinding zonder angst voor ‘zelfverlies’ tot uiting te brengen.

Concept, choreografie (in samenwerking met de dansers) Marie Goeminne // Dans Anne-May de Lijser, Maaike van de Westeringh // Artistiek advies Suzy Blok // Muziek Alberto Novello // Techniek Marie Goeminne // Productie Sanne Wichman // PR Lisette Brouwer // Fotografie Diana Blok //Video Beldan Sezen // Ondersteund door AFK, YAAfonds, PBfonds, DMA en gemeente Amsterdam

Wie je ook bent speelde tijdens het Moving Futures Festival  (2015) in Tilburg, Rotterdam, Nijmegen en Arnhem en toerde verder in Podium Mozaïek, Korzo, Dans’N West, Zwarte Cross en Theater Kikker en Kantor Festival.

Stichting Kudde - dans, community projecten, workshops

Een dansduet over onvoorwaardelijk liefhebben..

© 2022; Stichting Kudde

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!